Obec Čenkovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Vyhlásenie času zvýšeného nebezpečenstva vzniku požiaru

14.04.2020

Vyhlásenie času zvýšeného nebezpečenstva vzniku požiaru Okresné riaditeľstvo Hasičského a záchranný zboru v Dunajskej Strede v súlade s § 4 písm. b) a s § 21 písm. a) v nadväznosti na § 21 písm. o) zákona č. 314/2001 Z. z. o ochrane pred požiarmi v znení neskorších predpisov a s § 2 ods. 1 vyhlášky Ministerstva vnútra Slovenskej republiky č. 121/2002 Z. z. o požiarnej prevencii v znení neskorších predpisov V Y H L A S U J E ČAS ZVÝŠENÉHO NEBEZPEČENSTVA VZNIKU POŽIARU v územnom obvode okresu Dunajská Streda od 14. 04. 2020 od 15.00 hod. do odvolania V čase zvýšeného nebezpečenstva vzniku požiaru je každý povinný dodržiavať zásady protipožiarnej bezpečnosti.

Aktuality / Vyhlásenie času zvýšeného nebezpečenstva vzniku poži

Spoločnosti s neznámym pozadím sa snažia dostať k pôde - Kétes hátterű társaságok igyekeznek felvásárolni a termőföldet
25 / 06 / 2020

Podľa Agrárnej komory Slovenska so sídlom v Dunajskej Strede v poslednom čase vzrástol počet prípadov, keď zástupcovia spoločností s neznámym pozadím a s nejasnými úmyslami ponúkli majiteľom pozemkov hotovosť za poľnohospodársku pôdu. Vedenie komory vydalo obežník, ktorý prinášame pod našim príspevkom v pôvodnom znení, bez redakčných úprav. A dunaszerdahelyi székhelyű Szlovákiai Agrárkamara – Agrárna komora Slovenska szerint az utóbbi időben nőtt az olyan esetek száma, amelyek során kétes hátterű társaságok tettek vételi ajánlatot a földtulajdonosoknak. A kamara szerint a földtulajdonosoknak óvatosnak kell lenniük, mivel ezen társaságok szándéka nem egyértelmű, anyagi hátterük nem ismert. Az alábbiakban módosítások nélkül közöljük az agrárkamara körlevét.

Úradné hodiny

Pondelok: 08:00 - 12:00 13:00 - 15:30